Rosinate kasutamine magustoitudes on tavapärane ja igati harjumuspärane. Aga mis oleks, kui rosinate asemel kasutada toiduvalmistamisel hoopis põhjamaiseid marju ning vilju? Maitsed, aroomid ning värvid on ehedad ning kirkad ja lõpptulemus ei jää sugugi kehvem kui rosinaid ja muid lõunamiaseid vilju kasutades.

Ecomari KitchenAid kampaania on ellu kutsutud soovist ärgitada inimesi katsetama toiduvalmistamist kasutades Ecomari kuivatatud marju ja vilju. Miks peaauhinnaks KitchenAid? KitchenAid-i kasutamine aitab toiduvalmistamisprotsessi muuta veelgi elamuslikumaks ning praktiliselt garanteerib hea tulemuse, kui toiduainete kogused on õiged.

Mis on KitcenAid?

 • Täismetall nii seest kui väljast. Seetõttu on mikser küll raske, aga stabiilne ja vastupidav
 • Planetaarne liikumine
 • Mootoril on “nokas” otseülekanne – vähem energiakulu, väiksem rikkeoht ning ka vaiksem
 • Lihtsa kuid efektse disainiga , ümarad vormid – lihtne puhastada
 • Artisan Elegance komplekti kuulub:
 • – ergonoomilise käepidemega 4,83L roostevabaterasest kauss
 • – roostevabaterasest 3L kauss
 • – vispel
 • – segamismõla
 • – taignakonks
 • – silikonäärega segamismõla
 • – kausi pritsmekaitse
 • Mikserile on võimalik juurde osta lisatarvikuid alates pasta- ja ravioolivalmistajast, hakklihamasinast, tsitrusepressist kuni jäätisevalmistajani. Lisade kinnitusauk on alati ühes mõõdus, mistõttu sobivad kõik lisatarvikud kõikidele KitchenAid’i mikseritele – ei ole tähtis, kas see on ostetud 20a tagasi või alles eile.
 • Valmistatud Ameerika Ühendriikides
 • Tootjapoolne täisgarantii 5 aastat